Avslutning den 14/9

Nu börjar det dra ihop sig till vår avslutning. Tidigare har vi skickat ut en ”save the date”. Nu kommer en beskrivning lite om hur vi har tänkt oss dagen.

Vi ses i Köping klockan 10:00 för starten på vår ”prova på”-backyard ultra. Vi kommer inte hålla på tills vi bara har en person kvar, utan vi har satt en gräns på max 7 varv. Då finns det lite tid över för att umgås, snacka fotrally, ultra och andra härligheter.

Vi kommer utgå från en lokal där det finns tillgång till toalett, kyl och möjlighet att ställa ifrån sig ev packning. Det är även här vi tänker oss middagen framåt kvällen.

Middagen kommer serveras till självkostnadspris och bestå av hamburgare med tillbehör. Det kommer finnas mat för både veg och köttätare. Dryck tas med av var och en. Under dagen kommer det finnas lite smått och gott att äta medan backyarden äger rum. Det kan dock vara bra att ta med sig egen lunch om man vill vara säker på att bli ordentligt mätt.

Vi vill en mysig, familjär stämning. Det kommer med andra ord inte någon officiell tidtagning, nummerlappar med chip eller likande. Däremot kommer vi såklart ha en funktionär som håller koll på starttiden för varje BU-varv.

Du/ni är såklart varmt välkomna! Tänk på att svara på vårt evenemang på Facebook om du kommer eller ej. Om vi inte får reda på vilka som kommer så blir det svårt för oss att planera dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s