Lagpromenad den 12/10

Den 12:e oktober är det dags för nästa lagpromenad. Det finns ett gäng människor som tycker att Maratonmarschen startar först efter 24 timmar. Därför tänkte vi känna på banan lite som man går då när tävlingen inofficiellt startar. Vi tar sträckan Strängnäs-Eskilstuna med start kl 08:00.

Vi har gjort ett event på vår fb-sida. Om du känner att det vore roligt att gå med oss så är det bara att du kryssar i att du kommer i det eventet. Det vore roligt att bli en liten klunga. Vi har inte fokus på ett exakt tempo när vi går. Tar sträckan 30 min extra så är det inte hela världen. Huvudsaken är att alla har trevligt och att både nya och erfarna hänger med.

Tanken är att vi äter någonting gemensamt i Eskilstuna. Sedan kan de som vill gå långt ta samma väg tillbaka. De som vill gå en liten extra slinga kan gå med oss i Eskilstuna och de som tycker att dryga 3 mil räcker kan ta buss eller tåg tillbaka till Strängnäs.

Så här pigga såg de delarna av laget ut i somras efter att ha gått 24 h 46 min. Eller 46 min om man räknar med att tävlingen börjar vid 24 h. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s