Semester

Som ni kanske märkt så är det vääääldigt ont om aktivitet här på bloggen för tillfället. Det finns nog flera förklaringar till det. Dels så hamnade jag i lite som ett vacuum efter marschen. Allt som livet kretsat kring under så lång tid var plötsligt slut. Det blev liksom tomt. Jag tror att vi alla har behövt lite tid för att ladda om.

En annan sak är att jag mått lite sämre. Tröttdagarna har varit flera och aktiviteter har tagit så extremt mycket mera på kropp och knopp än de borde.

Tredje anledningen är nog att det är semestertider. Mycket tid med barnen. Bad, matsäckar, hundpromenader, konfliktlösningar i mängd, försöka stanna upp och njuta av livet emellanåt. Ja, ni förstår säkert. Ekorrhjulet snurrar på för fullt men nu under sommaren med lite mindre tankar på maratonmarschen.

Hjärnan har fått vila lite men vi har så smått börjat planera uppladdningen inför nästa år.

Tanken är att jag ska börja bli lite mera aktiv här nu. Det kan hända att det inte enbart blir texter om just maratonmarschen framöver, även om de säkert kommer vara flest. Vi har ju flera ultramål som vi vill försöka uppfylla de närmaste åren så jag tror ni får följa med även på de förberedelserna.

Jag hoppas du har en lika underbar sommar som jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s