Lite förändringar

Som ni kanske vet så letade vi efter en femte medlem till laget inför maratonmarschen tidigare i år. Vi hade några intressenter men det blev Jessica som tränade och gick tillsammans med oss under marschen. Vi har tackat henne för den tiden och funderade ett tag på hur vi skulle göra framöver. Ska laget vara kvar? Om det blir kvar, ska det vara utformat på samma sätt? Vilka mål ska vi ha som lag och vilka ska vi ha som enskilda lagmedlemmar? Hur ska vi lägga upp träningarna? Om vi tar in en ny medlem (eller flera), hur ska vi välja ut dem? Vad är viktigt för oss som lag? Orkar vi köra ett år till lika intensivt? Ja en himla massa frågor har hunnit snurrat i huvudet. Vad har vi kommit fram till då?

Jo först och främst att laget kommer fortsätta. Kanske inte på riktigt samma sätt som föregående år. Vi får helt enkelt se lite hur det utvecklar sig.

Sedan så har vi frågat en ny tjej om hon vill vara med och det ville hon. Vi hälsar alltså Johanna varmt välkommen till laget! Johanna var tjejen som gissade rätt och vann tävlingen vi hade här på bloggen. Hon passar in bra på alla sätt och vis. Hon har aldrig gått långt tidigare och befinner sig i samma sits som vi gjorde för ungefär ett år sedan. Helt perfekt med andra ord!

Jag tror att Johanna kommer lägga in en liten presentation av sig själv så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s