Breda fötter och enormt bra service

Jag är tyvärr en av de personer som står ytterst stadigt här i livet. Otroligt stadigt faktiskt. Jag har pratat lite med Mattias om mina breda fötter så igår googlade han hur man mäter och så satte han igång och ritade av fossingarna och mätte dem för att se hur breda skor jag egentligen behöver. Det visade sig vara så här:

Resultatet blev att jag inte bara behöver breda skor (wide) utan jag ligger precis på gränsen till att behöva extra breda skor (extra wide).

I förrgår var vi på en skoaffär i Uppsala. En dit jag kan tänka mig att man kanske väljer att gå om man är löpare. Jag tänkte själv att det här måste ju vara affären med bäst kunnande och utbud. Det kändes väl inte riktigt så när vi kom dit. Personalen kändes inte speciellt engagerade och skor för breda fötter hade de inte direkt. Tillslut hittade vi ett par skor som kändes ok så jag köpte dem. Jag kommer lämna tillbaka dem i veckan för de var inte hundra, plus att jag tycker att man som kund ändå betalar för att personalen ska vara engagerad och vilja hitta det du söker. Dessa skor var det.

Igår åkte vi till sportringen här i Enköping. Mattias har varit där en hel del. Jag har bara varit in en snabbis någon gång. Jag tänker inte riktigt på att affären finns om jag ska vara helt ärlig. Den ligger i alla fall bredvid godisgallerian.

Ojojoj, vilken skillnad det var på engagemang från personalen! Helt underbart! Det var så skönt att för nästan första gången i mitt liv inte behöva köpa skor som jag nöjer mig med.

Här hade de faktiskt ett par skor som passade mig riktigt jäkla bra! Ett par asics som var extra breda. Alltså 2E!

De har ju tyvärr inte den breda tåboxen som altra har men de sitter ändå så himla mycket skönare på fötterna pga att hela foten faktiskt får plats. Nu har jag bara använt dem lite grann från igår och under dagen idag men så här långt känns det bra!

Förutom de här skorna så fick jag tipset att testa ett par strumpor från seger. De har en antifriktionsbeläggning på utsatta områden. De har jag använt idag men jag har inte gått i skorna tillräckligt långt för att kunna utvärdera dem än men jag lovar att återkomma med ett omdöme vid ett senare tillfälle.

Jag vill verkligen rekommendera sportringen i Enköping! En otroligt bra service och trevlig personal. Nu har de även rea på en massa saker och vem älskar inte en bra rea!?! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s