Mot nya mål

Idag var vi ute och sprang/joggade/gåggade, ja vad man nu vill kalla det för. Jag och Mattias hade tänkt oss en tur i skogen. Det är ju så otroligt mycket roligare och skönare att springa i skogen än på asfalt men regnet har öst ner här under em och när det väl blev uppehåll så väckte jag Mattias som somnat till i soffan så gav vi oss ut på en kort sväng i anslutning till huset.

Knappt 2 km blev det. Det kändes skönt att komma ut, även om det regnade lite på oss i början. Jag kan ju konstatera att jag har sjuuukt dåligt flås. Det kanske inte är så konstigt efter att inte ha sprungit på 1,5 år samt gått upp 20 kg på nästan samma tid. Men nu har jag startat.

Jag började att skriva att vi är på väg mot nya mål. Det stämmer men det betyder inte att vi inte kommer att ha kvar vårt gamla mål. Att som lag gå 24 timmar på maratonmarschen får stå kvar tills det klaras av. Men i år (ett år i kalendern går från maratonmarsch till maratonmarsch. Har inte alla det så..? 😋) är tanken att vi ska springa en backyard. Håller tummarna för att vi får tag på startplatser i Trosa! Det var ju så himla mysigt! Sedan ska vi ju gå Walk of Pain igen är det tänkt. Fast den här gången tänker vi boka något boende där. Dels för att slippa åka hemifrån så himla tidigt men också för att slippa köra hem. Det var varken roligt eller trafiksäkert…

Vad har vi mera för planer då..? Långsiktiga planerna kanske vore att springa ett 24 timmarslopp. Det passar ju ihop med vårt namn. 😄 Men att satsa på det redan till nästa år vore nog att utmana ödet och knäna lite för mycket! Däremot skulle det vara roligt att testa 6 eller 12 timmar. PRT ligger ju nära till hands där.

BRR vore ju sjukt roligt! Västerås är ju lite lagom långt bort sådär. Ska man försöka få in flera lopp under en säsong så är det ju snällare mot plånboken om alla lopp inte kräver lång resväg med bil eller tåg plus boende på platsen.

Redan nu i september så funderar jag på att anmäla mig och barnen till ett lopp utanför Västerås. Jag kommer inte ihåg vad det heter nu men 5 km tänkte jag kunde vara lagom för oss tre tjejer. Vi får se om Mattias och hans barn hänger på de med.

Ja just nu bubblar det och snurrar runt en massa tankar i huvudet. Det behöver göra så en stund innan jag kan strukturera upp och börja planera. Rensa ut vilka mål som är vettiga och görbara för kommande året och vilka som borde vänta ett eller ett par år till. Hur ser ekonomin ut? Vilka lopp kräver ev barnvakter? Osv osv.

Den långsiktiga planen är väl för oss att testa på en backyard i år. Samt att ta våra första stapplande steg mot ultralöpare. Detta gäller kanske inte för hela laget utan det är väl något som jag och Mattias har kokat ihop ganska nyligen. Har vi tur så kanske någon mera hakar på till någon av tävlingarna.

Vad har ni för planer och mål framöver?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s