Läget just nu

Det har nu gått några dagar sedan maratonmarschen men jag känner mig fortfarande otroligt rörig i huvudet. Alla känslor och intryck som jag samlat på mig under det senaste året som skulle nå sin kulmen i och med loppet.

Jag tänker att det ska få gå någon dag till innan jag försöker skriva ner min upplevelse av själva loppet. Jag måste försöka få lite ordning på tankarna först.

Det jag kan berätta nu är hur återhämtningen gått.

Vi kom hem natten mellan lördagen och söndagen. På morgonen väckte Mattias mig och frågade om vi skulle åka och supporta Roman genom att köpa nocco. Självklart gjorde vi det. Det är ju superrroligt att kunna hjälpa en sådan kämpe som honom! Vi fixade även supporten sex timmar senare. Det var ju verkligen jättespännande när de var så många som fyra deltagare kvar så pass länge i tävlingen!

Efter allt så hade jag svårt att sova och kände mig stressad. Det har jag tagit igen nu. De senaste två dagarna har jag sovit betydligt mera än jag har varit vaken. Även om jag känner mig väldigt mycket bättre i utmattningen nu än jag gjorde för bara en månad sedan så märks det när det händer någonting sådant här speciellt.

Tröttheten är ju som den är. Fötterna känns bättre nu efter maratonmarschen än de gjorde efter Walk of pain. Det beror nog dels på nya skor samt att jag tejpade fötterna på att nytt sätt. Men blåsor fick jag. Troligtvis kommer jag tappa 6 st tånaglar. Det var även fötterna som gjorde att jag bröt. Toatiden tog slut då jag var tvungen att fixa fötterna så pass mycket. Till slut hade jag så pass ont pga av blåsor och så att det bara funkade att jogga. Det gjorde jag i en timme ungefär men till slut blev det svårt att hålla farten och då fick det vara slut. Jag är inte helt nöjd med det beslutet just nu men jag fick i alla fall en bronsmedalj.

Jag tänkte att jag kunde visa lite hur fötterna ser ut nu. Inte alls så illa som jag trodde att det skulle vara. Är du känslig så kanske du ändå ska låta bli att titta.

Nu ska jag använda det kommande året till att få ordning på de här jäkla fötterna. Det är så surt när det är fötterna som ger upp och inte resten! Jag har lite planer på ev lösningar. Jag kanske delar dem här vartefter jag testar dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s