Goda omen och ytterligare pris

En liten rulle tejp i rätt läge är värt mycket

Ibland känns det som att man jobbar i motvind, men plötsligt händer något som inger hopp.

I det här fallet så var det RockTape H2O som jag läst om och ville tejpa fötterna med imorgon, i mitten av förra veckan klickade vi hem dem från RockTape Scandinavias webbshop.

Vi hittade lite fräcka mönster och tänkte att det borde hinna fram även om Postnord ska leverera.

I morse hade jag fortfarande inte fått någon avisering om paketet och ringde för att fråga om försändelsen kommit bort. Jag ringde till RockTape Scandinavia och pratade med Karin Sjögren som snabbt hanterade situationen och kunde lokalisera att mitt paket fanns att hämta ut hos utlämningsställe i Köping (ca 6 mil bort). Hon var väldigt tillmötesgående och påpekade att vi (jag) råkat beställa fel tejp (den vanliga, inte H2O) 😱

Sen gick det hela från kundvård till något helt annat… Karin lyckades att ordna fram en kund Happy Training i Västerås som vi kunde hämta upp en rulle H2O hos! Ungefär en timme efter vår första kontakt hade jag rätt rulle i handen, jag har varit med om bra bemötande förut men det här var världsklass!

För att krydda vinsterna i vår tävling lite till så lägger vi tillsammans med RockTape ner två rullar RockTape standard i vinstpaketet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s