Gaiters på G del 2

Nu är de minsann färdiga. Eller så nära färdiga man kan komma. Smeten jag använde för att täta sömmarna med håller på att torka. När det är klart så är de färdiga för användning.

De är ju såklart inte felfria men jag är nog rätt nöjd ändå. Jag har knappt använt en symaskin sedan syslöjden i högstadiet och helt ärligt så är ju det 21 år sedan… 😱

Så här blev de och jag tror att de kommer fylla sin funktion! Jag ska försöka utveckla mönstret lite så kanske de kan bli ännu bättre med tiden.

Jag har ju gjort dem så de ska passa mina altra som nog kommer vara de skorna jag kommer gå mest i under marschen men de passar även Mattias MBT och ett par andra modeller som vi provade dem på.

Nu ser det ju inte ut som jag kommer att behöva använda dem i helgen. Håller verkligen tummarna för det men jag måste ut och prova dem i regnväder under sommaren och då lovar jag att återkomma med en liten recension.

Jag ska sy ett par till Mattias också samt ett par vanliga gaiters åt mig. De vanliga kommer bli lite inspirerade av dirty girls men med ett sjukt snyggt tyg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s