Priset i vår tävling

Nu tycker jag att det är dags att fylla på vår priskorg med ytterligare en toppenvinst.

Denna vinst kommer från 24 Hour Meals, 24hmeal.se

Vinsten består av mat som räcker för ett dygns äventyr.

24 Hour Meals levererar energiprodukter, i huvudsak till Försvarsmakten men också till bland annat Räddningstjänst och Friluftsmänniskor.

Måltiderna är framtagna för att vara enkla att äta utomhus och med rätt näringsinnehåll för att kunna behålla fokus under dagen samt fylla på depåerna inför nästkommande dag.

Maten är perfekt för alla äventyr, stora som små. Tänk så skönt det är att kunna äta varm mat när man är ute och går. Ännu bättre är det ju nästan att sommartid slippa släpa med sig kylväska för att hålla maten fräsch.

För ett par helger sedan var vi ute på promenad. Det skulle blivit en långpromenad där vi skulle provsmaka stora delar av sortimentet hos 24h meals. Så lång blev inte promenaden pga att regnet började ösa ner, vilket vi inte alls var beredda på och alltså inte var klädda för det. Däremot kan vi berätta att det gick finfint att värma och äta dessa påsar både i en lada och senare i bilen. Otroligt smart med värmepåsarna som bara behöver lite kallt vatten i sig för att du ska kunna få varm mat på ditt äventyr. Vi var supernöjda och Mattias, Anne och jag (Elin) kommer ha dessa mjukkonserver och värmepåsar med oss på maratonmarschen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s