28.06.2019

Hej bloggen.

Det är regnigt och molnigt idag och jag har en ledig dag från jobbet mitt, min kille är på jobbet sitt och jag har ensam-tid med mig själv. Jätteskönt.

Häromdagen så inhandlade jag äntligen det jag tänker mig ha med mig på Footrally, både material och mat-påsar. Jag är nog den som är minst förberedd inför tävlingen helt ärligt. Också den som skriver minst inlägg också men här kommer i allafall, ett om hur jag har förberett mig hitills.

Jag vet vad för kläder i ungefärliga mått jag kommer ha, vilket är för er som är intresserade, ett par tunna långbyxor i syntet material men de är luftiga, svart lätt sporttopp, tå-strumpor och två vanliga sport-strumpor, t-shirt i träningsmaterial, en långärmad tröja och en regnjacka. Mat har jag gjort i ordning i tre påsar med samma innehåll i alla för att jag inte ska behöva göra något val i supportzonerna, dessutom kommer vi ha flera hjältar under tiden vi går som kommer med mat! 🙂 Jag kommer ha två par skor med mig (ett par från vår sponsor Altra och ett annat mer stabilare från Hokka), jag tänkte byta efter första supportzonen (efter 6h).

Tiden är inte riktigt med mig, precis fått säsongsanställning och kommer jobba 16h+ dagarna innan tävlingen men tänker att jag ska försöka halvt vända på dygnet innan fredag den 28 Juni, så att jag har en chans att klara mitt PM (personliga mål).

Min midjeväska som jag kommer ha
Tejp, skavsårsplåster, hörlurar, vätskeersättning, powerbank 20.000 MaH
Ett exempel från hur en av mina matpåsar ser ut.
Juice för snabb energi, banan för något matigare, nötter och naturgodis, ölkorv (mild) för att få i sig protein och fett, flapjack som mental energi.

Laget mitt är superduktiga och kommer klara sig så jäkla bra i den här tävligen, de är riktiga planerare! Vilket är min nackdel nu när tiden inte riktigt finns till. Men med är jag och gå ska jag! 🙂

Min fördel är att jag är så jävla tjurskallig men jag lurar inte mig själv. Jag vet att detta kommer vara tufft, men en del utmaningar ska vara tuffa.

Vi hörs efter tävlingen!

BTW, jag har klippt mig 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s