Gaiters på G

Jajemen, här har jag pysselverkstad på högsta nivån. Nu ska det ju inte regna under marschen hoppas vi men man kan aldrig vara för säker. Därför håller jag på att sy mig ett par regntäta gaiters.

När jag var i tygaffären och handlade för ett par veckor sedan så hittade jag hur många häftiga färgglada tyger som helst men när jag berättade vad jag skulle ha det till så trodde hon att sånt tyg som man syr regnjackor av vore det bästa. Jag kan väl kanske erkänna att när jag kände hur pass mjukt och följsamt det var i jämförelse med de lite roligare tygerna som jag tittat på, så hade hon inte bara en poäng utan faktiskt helt rätt. Ibland ska man nog lyssna på de som kan sin sak.

Jag började med att slakta mammas gamla julgardiner. Det känns ju nästan lite hemskt att klippa i någonting som suttit i fönstren varje vinter under hela ens uppväxt. Men men, för marschen så kan man köra över några sentimentala minnen.

Jag fick ändra lite här och där men känner mig nu rätt nöjd.

Nu ska jag bara sy ett par i rätt sorts tyg så ska ni få se slutresultatet sedan.

Är det någon som ska springa typ ett ökenlopp och vill ha ett par gaiters med julmotiv att limma fast på skorna för att slippa få in sand i dem så hojta till. Först till kvar får köpa dem dyrt dyrt! 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s