Tips

Ibland när man surfar runt efter saker som skulle kunna vara bra att ha. Eller som man kanske bara är sugen på att testa så hittar man riktigt bra grejer. Jag har ett par sådana saker som jag tänkte tipsa er om.

Först ut är gaiters från dirty girl. Jag ska precis till att klicka hem sådana till mig, Mattias och Anne. För er som inte vet vad gaiters är så kan man väl säga att det är en tygbit som fästs i skon samt runt benet. Den förhindrar att man får in småstenar och annat skräp i skorna. Det är ju viktigt att undvika sådant för att hålla skav och andra otrevligheter borta från fötterna så länge som möjligt.

Nästa tips är vadkompression från 2XU. Jag har klickat hem tre par från deras rea. 50% rabatt. Jag köpte två par till mig och ett par till Mattias. Lite pluspoäng sådär om man ger promenad/löparsaker som överraskningar. Jag har precis testat mina och de känns jättesköna båda paren! De rosa känns lite tightare än de svarta. Jag tänkte jag skulle testa de svarta imorgon. Eller kanske de rosa. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Man blir ju lite gladare av de rosa, eller hur!?!

Haha, det är inte helt lätt att försöka ta kort på sina egna underben från sidan och bakifrån.

Gillar ni kompressionskläder så har de rea även på andra plagg. Bara klicka sig in och kika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s