Parpromenad

Imorgon är det dags för mig och Mattias att ta oss an sträckan Strängnäs-Eskilstuna. Fram till idag så har väderprognosen sett lite tråkig ut med regn hela dagen. Nu har det ändras lite så det ser ut som det ska vara molnigt hela dagen istället. Ganska perfekt väder om man frågar mig! Det finns inte mycket som slår att ta en långpromenad tillsammans. Så många timmar tillsammans då man inte kan göra så mycket annat än att prata och njuta av varandras sällskap utan någonting som stör. Parterapi längs vägen liksom. 😄

Det var betydligt kallare sist vi var på en långpromenad tillsammans bara vi två.

Nu är det bara en vecka kvar till Walk of pain. Det ska bli roligt! Morgondagens promenad blir som ett genrep till genrepet. WOP är ju vårt genrep till maratonmarschen. Imorgon har vi inte planerat för några matstopp, utan vi går hela vägen som om det vore tävling. Sedan kan man ju aldrig riktigt lita på min form för dagen men det är vår plan iaf. Det ska bli intressant att se hur pass bra vi planerat våra ryggsäckar med energi osv. Troligtvis ligger sträckan på 3,5-4 mil skulle jag gissa. Det är ju tre mil mellan hamnen i Strängnäs och Ica Ekängen i Eskilstuna. Eller det är ju i alla fall där supporterzonerna var förra året. Efter det så går vi till vårt hotell som ligger på andra sidan Eskilstuna.

Vi gör nog som vanligt och uppdaterar vår fb-sida under promenaden om ni vill följa oss under dagen.

Det ska bli riktigt roligt att prova vad fötterna och kroppen kommer tycka om att gå så pass långt i mina MBT. Efter den här promenaden och ev även Walk of pain så kommer det komma en längre utvärdering av våra MBT-skor.

Vi har lite nya produkter i packningen som vi ska testa imorgon. Mat som inte behöver kyla. Det känns ju praktiskt. Nu hoppas vi bara att det ska smaka gott också. Jag kan ju vara lite petig med att bara kunna äta sådant som jag tycker smakar gott och som jag är sugen på. Så håll tummarna för att det funkar!

Senare idag kommer det lite tips på saker som kan vara bra att ha. Eller kanske saker man villhöver. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s