Göteborgsvarvet

För nästan ett år sedan anmälde vi oss till Göteborgsvarvet, jag, Mattias, Anne och min syster Ellinor. I helgen är det då dags för denna folkfest.

Vandrarhemmet Stigbergsliden bokades så snabbt de gick ut med datum för varvet. Det är fasen inte lätt att hitta billigt boende i Göteborg den här helgen! Speciellt inte ett som ligger lite på rätt sida stan. Nu betalar vi 2000;- för två nätter för oss tre personer. Det är lite lagom. För att ta oss hit billigt så var vi lite snabba på SJs billiga biljetter. Så från Enköping till Göteborg kostar det oss 195:- enkel resa. Med lite planerande i god tid så kan man komma undan rätt billigt. Haha, tur att jag inte behöver planera sånt här nu när hjärnan är kaos! 😅

Hur laddade är vi då inför starten..? Hm, ja låt oss säga såhär. Jag hoppade av för ett bra tag sedan. Jag förstod att detta inte var året som det var menat att jag skulle springa längs den blåa linjen. Syrran fick andra saker som hon behöver prioritera i sitt liv så inte heller hon kommer till start. Mattias har ju haft problem med benhinnorna och knät under våren och förra helgen när vi hjälpte mina föräldrar att flytta så knäckte han till ryggen. Den är bättre så jag tror nog att han ger varvet ett försök. Han är ju lite envis av sig så jag tror det ska mycket till innan han åker till Göteborg och inte startar i alla fall. Anne har legat i någonting som hon säger liknar influensan. Vi håller tummarna för att hon känner sig på topp på lördag!

I värsta fall så blir vi tre personer som åker till Göteborg för att äta skaldjur, dricka öl, umgås, göra av med pengar på mässan och heja på alla människor som springer. Det är ju inte helt fel det heller!

Jo just det! Jag tänkte att jag skulle tipsa om ett ställe med suverän öl och otroligt goda surdegspizzor. Vi ska äta där på lördag kväll. Mums! De har även veganska pizzor som smakar underbart! Brewers beer bar på tredje långgatan. Ett ställe jag varmt rekommenderar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s