47 dagar

I skrivande stund är det 47 dagar och 10 timmar kvar tills vi kommer att vara i Strängnäs. Då har maratonmarschen pågått i 24 timmar.

Igår var jag (Elin) och Mattias där. Kollade läget lite och köpte oss varsin klassiker på slagstaglass. Det finns sämre sätt att reka banan på kan man säga!

Här längs med grusgången stod väskorna uppradade förra året. Jag och Mattias påbörjade vår andra natt som funktionärer här. En fin kväll men om jag inte minns fel så var det lite tumult här då någras supporter inte hade hittat till rätt ställe. Fy, det måste ju vara mardrömmen som support. Man har ju inte så lång tid att hjälpa till med det man fått i uppgift. Vi får hoppas att alla supporterzoner flyter på som det ska i år.

Jag är bra sugen på att gå förbi här och gå ”hemåt”. Jag är ju uppvuxen i Eskilstuna. Det är ju rätt tveksamt att jag kommer så här långt i år men vad säger de, hoppet är det sista som överger en! Går det inte i år så får jag träna ett år till och ta det då istället.

Så här glada och trötta ser man ut när man hjälpt till med flytt hela helgen. Mattias går som en pensionär efter att ha knäckt till ryggen och jag är inne i en period då jag har svårt att komma till ro. Jag sover ca 4 h/dygn. Men vad gör väl det när man ska få mumsa i sig en slagstaglass på vägen hem. 😃

2 reaktioner på ”47 dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s