En tur runt Enköping

Igår eftermiddag tog jag (Elin) och Mattias en promenad runt Enköping. Första anhalten var ner på stan för att byta batteri på Mattias klocka. Det gick väl sådär. Det mesta var stängt där nere. Jaja så kan det gå. Sedan gick vi till Intersport där jag köpte strumpor (jag hade helt fel sort på mig som började ge skav redan efter ett par km). Fyndade även ett par träningströjor till barnen. De har ju REA. Jag äääälskar reor!!! 🙈😄

En sen lunch på MAX. Konstigt nog så blir det väldigt ofta Max när vi är ute och går. Det är väl mat som går snabbt att få samt känns bra i magen antar jag.

Lite skönt att få lägga av sig packningen för ett tag. Det var ju ett underbart väder och ryggen blev dyngsur rätt snabbt på mig.

Sedan gav vi oss ut på landet. Vi gick mest på grusvägar och stigar. Så himla mysigt. Jag hade en plan i huvudet om hur vi skulle gå men tyvärr så kände vi oss tvungna att vända. Min plan var kanske något tidsoptimistisk och vi hade nog inte varit hemma förrän runt midnatt. Inte optimalt för Mattias som jobbar idag… Inte heller optimalt då vi bara hade kortbyxor och kortärmat… Inte heller av den anledningen att det här var första gången som jag gick en längre sträcka med mina MBT. Försäljaren sa att man kunde känna av i rumpa, rygg och mage i början om man är ovan vid dessa skor eftersom att de aktiverar de muskelgrupperna. Låt oss säga såhär, min rumpa har tydligen inte aktiveras så mycket tidigare. Jag har rejäl träningsvärk idag!

Min tanke var att ha mina MBT som enda skor på lördag då vi planerat att gå drygt 5 mil men jag tror att jag får backa lite på det. Detta är ett par skor som min kropp kommer att behöva vänja sig lite vid. Igår gick vi 23 km ungefär och jag tror att jag kommer behöva några flera sånna pass i skorna innan jag ger mig ut på över det dubbla. Förutom att de aktiverar mina rumpmuskler å det grövsta (vilket ju är en bra sak men som jag vill öka på i lagom takt) så gillar jag skorna! Jag fick inte en endaste känning av ont i fotsulorna igår, vilket jag brukar kunna få rätt tidigt. Det ska bli roligt att fortsätta använda dem och se vad kroppen tycker när den väl har vant sig lite. 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s