Den årliga påskpromenaden

Annandag påsk och vi gav oss ut på den årliga påskpromenaden mellan Bro och Stockholm (37 km). En tradition som vi haft sedan fem år tillbaka. Traditionen startade när min dotter gick i 4:an och hade det svårt med att lära sig multiplikationstabellen, då sa vi till henne att om hon klarade alla tabeller upp till 10:ans så skulle hon få hitta på något roligt. Det hon ville göra var att gå till Stockholm.

Under dagens promenad hade vi bestämt oss för att göra en insats för naturen. Genom att plocka skräp under hela vägen till Stockholm.

Tänkte även passa på att recensera mina nya skor ”MBT PERFORMANCE GTR Black.” Jag har redan använt skorna en hel del , framförallt på mitt jobb där vi har hårt golv. Skorna dämpar perfekt. Har även känt att de känns luftiga samt tynger inte ned foten. Efter dagens promenad så känner jag mig fortfarande pigg i fötterna, har inga skavsår eller blåsor. Så jag ger denna sko toppbetyg!

Har även provat att springa med skorna och märker att de styr om mitt annars lite för långa löpsteg till perfekt längd. Har läst att de även ska bättre på hållningen, och det är inte heller någon nackdel.

(I samarbete med MBT, en av våra sponsorer)

Med vänliga hälsningar Anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s