Att växa på sig lite i tanken

Hej mina vänner

Jag har växt på mig lite sen senaste gången jag skrev, och det kanske inte bara är intressant utan rent utav livsviktigt för att klara av denna stora utmaning som ligger framför oss alla i laget. Speciellt mig.

De senaste veckorna efter jag hade kommit med i laget kändes denna utmaning som en liten en och mitt direkta mentala tillstånd vart att jag såg mig själv gå i 24-48h, bara av ren jävlaranamma. Nu säger jag inte att så inte är fallet, men jag har definitivt kommit ned på jorden och insett att jag verkligen verkligen behöver veta vad jag ger mig in på så att jag inte bara tror hur det kommer att kännas utan att jag av erfarenhet VET.

Så jag bestämde mig för att veta till slut och inte gå efter ”cold turkey” principen där man ger sig in med huvudet först och inte ha en aning. Jag bor ju i Gävle och utanför finns ett ställe som heter Sandviken. Så jag bestämde mig att jag på annandag påsk skulle helt enkelt gå dit, rätt upp och ned. Det som var lite lustigt just med denna planering var att en av mina bästa vänner smsade mig och frågade om jag ville gå på en morgonpromenad samma dag som jag skulle gå till Sandviken. Så jag fick med han, han heter Tom.

Tom

2,3 mil ungefär är det längsta jag har gått i hela mitt liv. Helt ärligt trodde jag att den mentala biten att gå så långt skulle vara jobbigare än den fysiska. Men på något underligt sätt blev det en helt underbar promenad och en väldigt lärorik en. Det viktigaste var att jag nu vet hur min kropp reagerar på att i princip konstant gå i 4 timmar och vart blåsorna börjar bildas. Mycket prat blev det under denna promenad, speciellt om MM och hur jag har tänkt kring den. Men framför allt så sa min kropp till mig väldigt tidigt att något var annorlunda, för ont fick jag, efter redan 1h.

Nästa promenad blir fram och tillbaka till Sandviken,eftersom Tom var lite osäker på om han ville vara med på den utmaningen så får jag helt enkelt ta tjuren vid hornen och gå solo. Då får vi se hur den mentala biten blir.

Tack för att ni är med oss på denna resa.

Och glöm inte att kika in på vår insamling till Cancerfonden!

Skicka/Swisha valfri summa till 9019514.
Skriv BESEGRA 50468 (vill du att ditt namn ska stå med så gör ett mellanslag och skriv det sist i meddelanderutan). Kom ihåg att varje liten krona räknas!


Jag och Tom
Landsväg till Sandviken
Väldigt vackert väder

Ta hand om er.

Jessica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s