Påsklov

Den här veckan har jag (Elin) och barnen varit lediga. Vilket underbart väder det har varit! Man skulle ju kunna tänka sig att det varit perfekt för långpromenader men vi har mest åkt bil känns det som. Vi har varit iväg till Köping, Eskilstuna och Stockholm. Det har varit supertrevligt verkligen men i det skicket jag är i nu så orkar jag helt enkelt inte med någon träning om jag gjort någonting annat. Att köra bil tar otroligt mycket på orken.

Igår var vi på Skansen jag och Mattias och alla barnen. Ojojoj, vilket härligt väder! Men kroppen hammar ju nästan i ett chocktillstånd när temperaturen höjs så plötsligt. Dock tog jag tillfället i akt och testade nya skorna från MBT under många timmar. Efter en hel dag sådär så brukar jag få ont i fötterna. Tung kropp ståendes och långsamt gående en hel dag blir ju mycket tryck nedåt liksom. Även igår kände jag av lite mot slutet men inte så illa som det brukar kunna vara. Det känns positivt!

Nästa helg ska vi ha en lagpromenad. Då ska skorna provas på allvar för första gången. Tanken är att vi ska försöka slå distansrekord då. Det återstår att se hur det kommer gå med tanke på all träning som har fått stå tillbaka för min del. Men viljan att gå långt har i alla fall kommit tillbaka och med vilja kommer man långt! Jag funderar ut en plan i huvudet för hur vi skulle kunna gå. Ska ta och använda viewranger och rita ut lite och se hur långt det är. Kanske är det någon här som vill göra oss sällskap? Bara hojta till i sådant fall. Vi kommer göra ett lunchstopp. Känner ni inte för det så får ni gärna följa vår dag på fb. Sök bara på 0-24 så borde vi komma upp. Bloggen brukar inte uppdateras förrän några dagar senare.

Nu önskar jag er ett underbart avslut på påsken! Hoppas ni får möjlighet att njuta av solen ni med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s