Lagpromenad den 31/3

I helgen hade vi mars månads lagpromenad. Det var första gången vi träffade vår nya lagkamrat Jessica. Det känns som att hon är helt rätt person att ta över Stinas plats. Ibland blir ju matchningarna precis sådär bra som man hoppas på.

Vi som gick var jag (Elin), Mattias, Martha och Jessica. Anne som annars alltid är med på promenaderna valde denna gång att istället åka på SPA. Det kändes ju inte ett dugg orättvist när dagen började med snöstorm… 😄

Vi möttes upp vid stationen och åkte tillsammans till Hågadalen där vi mötte upp Anna, journalisten från SvD som skulle ta kort på oss till intervjun hon gjorde tidigare. Artikeln kommer ut på nätet i nu helgen och i tryck den 15/4. Sååå spännande!

Jessica, Elin, Mattias och Anna.

När bilden togs så hade vi precis avslutat vår photosession. Under nästan hela den timmen så var det typ snöstorm. Haha, tittar man noga så kan man se att jag fortfarande har klumpar med snö i håret. När vädret var som värst så var jag redo att ge upp och ta bilen hem. Lägga mig i soffan under täcket och ha det skönt istället för att traska runt i Uppsala och bli blöt och kall. Som tur var så blev det otroligt vackert väder sedan. Lite blåsigt men soligt och skönt.

Eftersom Barkley marathon höll på för fullt under vår promenad så valde även vi att starta vid en bom. Det är ju i alla fall delvis gul. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte gillar att röka lika mycket som Laz så det blev en mental cigarett som tändes som startskott.

Vi började promenaden vid akademiska sjukhuset och gick längs med ån upp mot Svartbäcken. Ett fint promenadstråk. Det är otroligt så mycket det byggts här sedan jag jobbade i området! Haha, fast tänker jag efter så jobbade jag där 2003-2008. Det börjar ju bli ett tag sedan… 👵🏻

Sedan gick vi till Uppsala högar. Där sprang vi på en kollega till Martha och mig. Jätteroligt att träffa henne då jag inte varit på jobbet på 1,5 månader ungefär.

Här syns det verkligen vilket underbart väder det blev efter snöstormen.

Varmt så fleecetröjorna hade åkt av men blåsigt som bara den så buffen fick pryda huvudet.

Nu är vi ju ett lag som gillar god mat minst lika mycket som vi gillar att gå så mitt på dagen var det dags för lunch. Min syster och svåger gjorde oss sällskap på bastard burgers.

Ååå va gott det var! Det är så roligt att man kan få hela deras meny vegetarisk/vegansk nu! De samarbetar ju med Gustav som har bloggen jävligt gott. Jag äter inte bara veg men uppskattar när det finns som alternativ!

Här var tyvärr Jessica tvungen att åka hem. Vi andra tre fortsatte några mil till.

Nu fortsatte vi att gå längs med ån men åt andra hållet. Vi gick till Gottsunda en sväng och sedan tillbaka.

Jag och Mattias bestämde oss för att det fick räcka efter ungefär 32 km. Martha fortsatte några kilometer till. Jag och Mattias gick några km till senare på kvällen när vi skulle gå till bilen.

Kvällen avslutades som vanligt med god mat. Den här gången på Pitcher’s. Här har vi sällskap av syrran och svågern igen.

Promenaden gick bättre än väntat för mig. Jag trodde inte att jag skulle klara så pass långt eftersom jag varit i stort sätt sängliggandes i drygt en månads tid. Visst hade jag lite lätt träningsvärk dagen efter men i stort så är jag helt klart nöjd! Väldigt sliten dagarna efteråt men nöjd ändå.

Här kan ni se vår rutt.

https://www.relive.cc/view/2255245325

Jag tycker det är lite roligt med relive där man kan se hur man gått samt att bilderna kommer in där man tagit dem under rutten.

Nu önskar vi er alla en riktigt trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s