Långpromenad v.9

Jag, Anne och Mattias slog följe och hade en lagträning lördagen v.9. Vi träffades i ett väldigt blåsigt men soligt Uppsala.

Tanken var från början att gå till Enköping men med tanke på den kalla blåsten så kände vi inte riktigt för att gå längs de öppna fälten längs 55:an. Det fick bli en dag då vi gick runt i Uppsala istället. Hur mysigt som helst och något som vi absolut kommer göra igen.

Det var ju lite oklart hur långt jag skulle klara av att gå med tanke på hur jag mår för tillfället men med de här två underbara personerna så spelar det ingen roll. Jag kan vara precis den jag är och orka precis så mycket eller lite som jag orkar just precis då. Inga sura miner, bara underbara vänner. ❤️

Vi startade runt åttatiden hemma hos min syster som fick vara barnvakt. Vi gick längs med ån till Ultuna. Där satte vi oss längs en vägg i solen och fikade. Åååå, sådana vårkänslor! Vi hade tyr som bestämde oss för att gå på lördagen för på söndagen var det typ snöstorm.

Sedan gick vi mot Sunnersta men bristen på ställen att pinka på gjorde att vi istället vek av mot Gottsunda centrum och riktiga civiliserade toaletter. 😄 När vi ändå var där så bestämde vi oss för att äta lunch. Typ världens största kebabtallrikar. Jag är inte liten i maten men jag orkade inte ens halva min portion.

Sedan en tur åt andra hållet mot Sunnersta. Vi var på väg längs ett spår till Haga men det visade sig vara isbana i skogen så vi vände tillbaka. Men med några vackra vyer rikare.

Istället blev det nu en promenad runt Sunnersta. Jag fick visa UBSS träningslokal, Granebergsparken. Där har jag svängt mina lurviga i många timmar. Nu är det drygt ett år sedan sist men vem vet, kanske kommer jag tillbaka till buggen någon gång i framtiden.

Vi avslutade nere på stan, på jappi. Det är alltid trevligt med god mat. Haha det är nog någonting som vi alla tre håller med om. 🙈😄

Drygt 34 km blev det innan jag kände att det var så långt jag klarade av utan att bryta ihop helt. Det tog två dygn att återhämta sig efter den dagen men det var det värt. Jag har världens bästa lagkamrater! Tråkigt nog är det svårt att få till så att alla kan gå tillsammans men den 31/3 är det dags. Då ska vi även träffa vår nya lagkamrat Jessica. Det ska bli jättetrevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s