Ibland blir det inte som man tänkt.

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och skrev. Det finns sina förklaringar till det. Det är nämligen så att jag är sjukskriven för depression, ångest och hjärntrötthet/stress. Jag har länge funderat på om jag verkligen ska skriva någonting om det här på bloggen men har nu kommit fram till att jag ska göra det. Vår blogg handlar ju om vår väg från soffpotatisar till att (förhoppningsvis) klara av att gå 24h i maratonmarschen. Vi har alla i laget våra egna hinder och styrkor som ska få oss dit. Det här kan man väl säga kom som en käftsmäll för min del. Eller kanske inte. Ser man tillbaka så kan man nog förstå att det skulle komma men jag behövde tydligen krascha rejält innan jag förstod det själv.

Jag vet inte om ni sett filmen emoji-movie. Jag är iaf ett Mäh just nu. Jag bara är. Varken glad, ledsen, arg, förväntasfull. Bara mäh liksom. Jag har tillbringat de senaste veckorna i sängen i stort sätt. Stirrandes i taket. Ungefär på den nivån är det.

Jag skriver inte det här för att någon ska tycka synd om mig eller så. Jag vill bara berätta att jag stött på ett större hinder i min träning. Jag har gått från veckor som denna:

Till veckor som denna:

En viss skillnad va!?!

Samtidigt som det känns sorgligt så är det bara att acceptera att det är så här det ser ut för mig just nu. Jag har som plan att försöka öka på min rörelse lite i taget tills jag är på en ok nivå igen. Men samtidigt så måste jag lyssna på vad kroppen, själen och hjärtat klarar av. Däri ligger min utmaning just nu. Nu hade jag i alla fall energi till att skriva det här inlägget så det går väl lite åt rätt håll kanske.

Ta hand om er alla där ute! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s