Sammanfattning av senaste månaden

Ja nu är det lite kaos hemma hos mig (Elin) och har varit det ett tag. Energinivån hos mig ligger extremt lågt och det finns inte kraft till att göra så mycket mera än just det mest basala. Det betyder tyvärr att både bloggen och gåträningen blivit lidande för egen del.

Mattias har jobbat på bra med gåträningen och har börjat löpträna med gott resultat. Inga känningar i sitt löparknä så här långt. Heeeeeelt underbart! 😃😃😃 Göteborgsvarvet nästa!

Anne kämpar på som vanligt. Hon är en jämn spelare hon. Hon och Mattias slåss i toppen av våra stegtävlingar varje vecka. Heja er!

Nu är ju våren i antågande och det blir ljusare och ljusare. Finns det någonting som är så motiverande som solen. Tänk så mycket härligare det är att vara ute och gå när det är sol än när det är snöstorm med slasksnö som det har varit en hel del i vinter.

Nu önskar jag er alla en underbar helg med långa promenader och mycket energipåfyllning! Själv ska jag tillbringa slutet på det här sportlovet med att vara på Skansen två dagar och umgås en massa med mina fina barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s