Tankar inför veckan

Veckan som har varit har nog varit den sämsta ur träningssynpunkt sedan jag började träna inför maratonmarschen. Jag har vabbat en massa och helt enkelt inte haft ork till någonting. Men efter förra veckans lite tuffare vecka så känner jag att det inte gör så mycket med en vilovecka.

Kommande vecka så kommer jag ha som mål igen med minst 20 000 steg per dag. Det är ett bra antal steg för om jag bara tar mig gåendes till och från bussen så har jag stegen gjorda. Kruxet nu är att jag börjat jobba en timme tidigare på morgonen, vilket gör att jag behöver gå upp vid 03 för att hinna promenera till bussen. Barnveckan som varit nu så har jag känt mig lite lat och tagit bilen till bussen. Den här veckan ska det bli ändring på det. Heja mig! 💪

Nästa helg är det dags för lagpromenad igen. Jag tänkte just på det att det var länge sedan jag funderade över mat och packning osv. Det beror nog på att vi gjort ”intervaller” med pauser då vi ätit. Då har man klarat sig utan att fylla på under promenaderna. Till helgen kommer vi öka på och gå tvåmilspass innan paus, vilket betyder att vi kanske behöver både vätska och energi med oss. Jag ska se vad jag vill testa den här gången.

Vi kommer att gå i och omkring Enköping. Jag har suttit och ritat några slingor på viewranger. Det är ju roligt att gå på nya ställen istället för samma vältrampade vägar. Åååå, vad jag längtar till våren. Tänk va härligt med vårvärme, fågelkvitter och sol! Att kunna ligga i en skogsglänta och äta picknick i en paus istället för att sitta på max. Haha, ja max har tjänat många kronor på våra långpromenader! 🙈😂

Det känns som jag håller på att bli förkyld. Det känns åt skogen rent ut sagt men samtidigt så har jag klarat mig relativt bra från sådant senaste året så det är väl helt enkelt mig tur nu. Man får väl säga att det är bra att det inte är någon konditionssport som man håller på med! Promenera kan man ju göra trots en förkylning.

Vad mer… jo, vi håller på att leta en ny medlem till laget. Ev har vi en på G. Håll tummarna för att hen tackar ja. Jag tror att vederbörande skulle passa bra in!

Nu önskar jag er alla en skön söndagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s