Bra humör…

…har man inte alltid, men med fler steg om dagen än vanligt så har jag känt mig oförskämt positiv den här veckan. Det började häromdagen när jag beslöt mig för att springa sista biten till tåget på morgonen.

Tåget var aningens sent och det verkar vara brukligt att vara optimistisk i beräkningen av hur sena tågen är, så jag började jogga ungefär 800m från stationen. Jag hade broddar både fram och bak på skon så det isiga underlaget var inte något bekymmer och när jag svängde in på upploppen så lös tåget fortfarande med sin frånvaro… Tills det inte längre gjorde det, d.v.s. direkt efter att jag trodde att allt var lugnt!

Utan att jag tänkte mig för så började jag sprinta, stegen var lätta och jag hade gott om tid när jag kom in till tunneln under spåret vid stationen så jag tänkte ta av broddarna fram innan jag gick upp för trappen. Då märker jag att den ena brodden saknas! Nu väntas en faslig svada, men innan den hinner ta form kommer en positiv tanke – jag kan ju gå runt en halvtimme och kamma hem fler steg innan jobbet!

Lite förbannad, men mer glad!

I morse hände det igen, jag tänkte börja dagen på kontoret i Västerås med att fira att jag kammat ihop hälften av dagens steg innan jobbet med bryggkaffe (istället för automatkaffe) till smörgåsen.

Jorå så att… tänt var det här! ☠️💣🧨🔪🏴‍☠️

En annan dag hade jag varit glad att jag fortfarande var själv på kontoret, men nu skrev jag något glatt i teamchatten och knallade iväg till ICA. Jag återvände kort därefter några kronor fattigare men med kaffe och lite steg rikare.

Great success!!!

Jag skulle kunna fortsätta räkna upp fler exempel som inte handlar om att räkna steg men nu är bussen framme och jag behöver gå lite till, ha en fin kväll och en bra helg! Och om du inte ska gå maratonmarschen i år så kanske du borde hoppa in som funktionär? Gå in på Marathonmarschen och anmäl dig vetja! 👍💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s