Utmaning

Den här veckan kör jag och Mattias en liten utmaning, kan man kanske kalla det för. Vi har som mål att gå minst 20 000 steg/dag. Jag trodde att jag inte skulle klara det igår med tanke på snön men gissa om jag blev glad när stegen uppdaterade sig och visade på 20 410!!! 😃

Om jag bara går som jag planerat, till och från bussen, så är det inte speciellt svårt att komma upp i rätt stegantal. Jag funderar på att kanske utöka stegmängden med ett par tusen till… Det kanske inte kommer att vara genomförbart under barnveckorna men mina Mattiasveckor tycker jag att det borde funka på. Jag ska klura en stund på det.

Samtidigt som jag klurar på det så försöker jag också klura lite på upplägget på promenaden på lördag. Jag ser fram emot den! Det ska bli riktigt fint väder men kallt. Är det lika halt som det var nu på morgonen så lär jag halka omkring som Bambi på hal is. Jag kanske behöver införskaffa broddar till kängorna. Min stortå har inte återhämtat sig från mina icebugs än… Fast känns tån lite bättre till helgen så är det nog de som får sitta på fötterna ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s