Glömsk

En återkommande punkt här på bloggen brukar ju vara våra sammanfattningar av den gångna veckan. Jag kom just på att jag glömt allt vad sånt heter på den här sidan om nyåret. Jaja, man kan ju inte vara perfekt.

Jag kan ju berätta om min upplevelse av januari så här långt.

Jag tycker att det varit en bra månad. Jag har fortsatt att gå av tidigare när jag ska till jobbet. Då blir det en liten extra promenad på morgonen. Jag gör sedan likadant på eftermiddagen. Vi hade vårat dygn med långpromenad. Den har jag i alla fall kommit ihåg att rapportera om. Den kändes till största delen bra! Jag tror att sömnbristen är ett större hot för mig än sträckan i sig. Jag dimper totalt med för lite sömn. Är det dessutom dåligt med energiintag så blir jag inte alls rolig. Varken för mig eller min omgivning. Men det är ju bra att veta redan nu så jag kan komma på strategier för att kunna undvika att det händer/att det händer så sent som möjligt på marschen.

På lördag kör vi en variant av långpromenad med delar av laget igen. Vi skulle ha varit med på en annan långpromenad, där de skulle ha gått i 24 h. Men med tanke på att jag då har jobbat 12 dagar i sträck samt att det kommer vara väldigt kyligt, så gör vi en egen variant hemma i Enköping. Lite ultraintervallsinspirerat, för att kunna värma oss lite emellan. Det blir enmilsslingor med en timmes vila emellan. Så vi hoppas väl på sex mil även denna helg.

Så här ser min månad ut så här långt.

Jag är glad och nöjd över att jag fixat ett så pass bra medel som jag ändå tycker att jag har. Tänk på att för ungefär 6 månader sedan så hade jag ett snitt på lite drygt 7000 steg/dag. Det tar sig med andra ord. Jag har ju lite svårt att få in regelrätta träningspass i vardagen då jag har barnen varannan vecka (ingen möjlighet till barnvakt) samt att jag har ett heltidsjobb som jag busspendlar till en timme enkel resa samt ett extrajobb en helg i månaden. Men jag gör så gott jag kan och försöker röra mig så mycket jag kan under dagen istället. Vi får se om det är ett koncept som kan tänkas fungera.

Nu önskar jag er alla en riktigt fin dag! Dags att sova en liten stund på bussen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s