48 timmar

Det skulle ju vara en dröm som går i uppfyllelse att gå så pass långt som 48 timmar! Det är ingenting jag någonsin tror att jag kommer kunna klara av men det vore sjukt häftigt att klara av att gå hem. Ja, jag bor ju i Enköping.

Idag jobbar jag på mitt extrajobb och man kan väl säga att vi åker en del buss. Haha, vi åker faktiskt jättemycket buss. Det är lite mysigt att skumpa runt på bussen och prata om allt möjligt!

Under tiden så sitter jag och funderar på hur det skulle vara att komma såhär långt. Att gå på vägarna där jag brukar nöta ut mina sulor. Det borde ju ge lite extra kraft och energi.

Ja idag nu före jobbet så tränade jag på supportersträckan här i Enköping. Här satt jag och Mattias i somras och åt Enköpings bästa pizzor från Astas vedugn medan vi väntade på de 7 personer som hade kämpat sig såhär långt. Någon såg ut att ha det lite kämpigt men de flesta såg grymt pigga ut fortfarande.

Efter detta stopp åkte vi ner till idrottshuset och stod där och hejade lite. Efter det var vår inblandning i maratonmarschen 2018 slut och vi följde resten av tävlingen via Facebook. En sådan spännande tävling det var att följa. Man ville inte riktigt somna på natten.

Åååå, vad jag ser fram emot att få vara en del av detta i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s