Gott nytt Ă„r!!! đŸ„‚

Ett gott nytt Är önskar vi i 0till24 till er alla! Hoppas ni fÄr ett underbart Är dÀr era drömmar slÄr in. Vi ska göra vad vi kan för att fÄ vÄran dröm om 24 timmar att gÄ i uppfyllelse. Ja, för det Àr ju sÄ att vissa drömmar mÄste man jobba för att de ska slÄ in. Vi startar Äret med en lÄngpromenad den 4-5/1. VÀlkomna att följa med pÄ den. Bloggen kanske inte uppdateras förrÀn i efterskott men vÄr fb-sida ska jag försöka hÄlla igÄng.

I vÀntan pÄ det sÄ bjuder jag pÄ lite tillbakablickar frÄn det gÄngna Äret. Vi börjar med maratonmarschen i somras dÄ jag och Mattias var funktionÀrer.

PÄ vÀg till sjöhistoriska. Pigga glada och förvÀntansfulla.
Vi Àr tjusiga i vÄra vit-gröna funktionÀrsvÀstar.

1de70e51-f422-4ab8-ab82-091ecf85b7f4

 

Vid sjöhistoriska Àr det till slut mycket folk och en helt underbar kvÀllshimmel.

4586b000-e0ad-41bf-9582-766db53c4138
HĂ€r bak i bilen hade vi mĂ„nga som hade promenerat klart. Alla sinnesstĂ€mningar, grader av illamĂ„ende och lukter var representerade. Samtal om allt mellan himmel och jord avhandlades. Allt frĂ„n onda fötter och knĂ€n till en underbar kvinna som en av deltagarna var galet kĂ€r i. Oooh, vilket underbart samtal det var! ❀
Vissa hörs lite mera Ă€n andra…!

TÀvlingen Àr igÄng och folk gÄr och gÄr och gÄr.

Som funktionÀr handlade det mycket om att lÀsa karor.

De sista bilderna jag tog Àr dessa. Deltagarna gÄr lÀngs med EskilstunaÄn i soluppgÄngen. Kloster kyrka syns i bakgrunden. Nu var det inte sÄ mÄnga deltagare kvar men de som var kvar hade gÄtt lÄngt och vissa av dem fortsatte rysligt lÄngt.

Nu Àr det bara 179 dagar kvar till 2019 Ärs start i maratonmarschen. Jag hoppas att vi ses dÀr vid sjöhistoriska! Till dess, gÄ lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s