Svacka

Jag känner att jag är i en svacka för tillfället. Jag som varit väääääldigt motiverad till att gå och på andra sätt träna inför maratonmarschen. Jag har tänkt MM dygnet runt. Funderat på olika upplägg med skor, mat, träning, pepp och allt man kan tänkas tänka på. För tillfället känner jag mest bläääääää!

Kanske är det någon sorts motreaktion från kroppen och hjärnan. Haha, lägg av med alla dessa gå-funderingar liksom. Eller så beror det kanske på att det har varit en massa oro i själen pga olika saker och att jag uppepå det är grymt trött på allt mörker. Jaja, vad det än må vara som är anledningen till att svackan kom nu så är jag iaf glad för att den pågår just nu och inte fram i maj! Jag kan förstå att jag tycker att det är svårt att ta mig ut och gå när det är mörkt, kallt, regnar och blåser. Det känns ändå helt ok att känna så just nu! Jag längtar efter våren när ljuset, dofterna, grönskan och värmen kommer tillbaka.

Fram till dess att våren gör sitt återtåg så ska jag vara snäll mot mig själv och tycka att det är helt ok att jag känner mig blääääääää just nu. Så länge jag gör så gott jag kan och orkar just nu. Jag är tex rätt nöjd med att jag senaste veckan har lyckats ha ett stegsnitt på 15100 steg/dag. Skrapar jag ihop dem dagtid så gör det inte så mycket att jag inte tar mig ut i mörkret på kvällarna. Det får liksom duga ändå.

En bläääääää-period är ett ytterst bra tillfälle att lägga sig på en nivå som är good enough och så tänker jag göra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s