Långpromenaden imorgon

Imorgon är det dags för den extrainsatta långpromenaden. Jag och Mattias är det som ska gå. Nu har Mattias gått och fått feber och halsont så vi får väl se om eller hur mycket han klarar av att gå. Jag håller alla tummar jag har för att han känner sig bättre och orkar gå en bit med mig iaf.

Själv får jag bara äta lätt flytande kost från lunchtid imorgon pga en röntgenundersökning jag ska göra på söndag. Så de tolv timmarna som jag hade planerat litet lätt i huvudet känns väldigt långt just nu. Jag är inte så bra mentalt när jag är fastande om man säger så… 🙈😬😄

Jag är dessutom mörkrädd, så om Mattias känner sig fortsatt krasslig så går jag nog så långt jag hinner under dygnets ljusa timmar. Det kommer helt enkelt få bli en halvlång promenad istället. Det känns faktiskt helt ok ändå.

Inför den här promenaden har det inte varit några förberedelser över huvud taget. Inte ens vart vi ska gå har jag funderat på. Det blir nog lite improviserat på vägarna kring Enköping. Det ska regna för fullt så det kan nog vara skönt att ha när hem istället för att sitta och frysa på en buss i en timme innan man kommer hem.

Mat har jag inte tänkt på mera än att det nog blir en tidig lunch. Typ pizza eller max. Intages senast kl 11:00 pga ”fastan”. På em blir det nog någon buljong och några koppar te.

Klädmässigt så ska jag inte prova någonting nytt. Jag har gått i mina kängor den senaste tiden och fötterna har vant sig vid dem. Det blir dessa som får sitta på fötterna imorgon. Det ska bli intressant att se hur pass länge fötterna och benen klarar av innan de börjar protestera. Förhoppningsvis klarar de många timmar!

Nu ska jag fortsätta mitt långpass på jobbet. Ha en fin helg alla läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s