Sammanfattning av november

Lagmässigt under november så har vi haft en gemensam långpromenad. Den blev ju inte riktigt som vi tänkt men resulterade ju i att vi bokat in en till om en vecka. Det var jag (Elin), Anne och Mattias som gick Enköping-Örsundsbro. Den promenaden går att läsa om i ett tidigare inlägg här i bloggen.

För övrigt så känns det som att alla i laget har fått brottats med sjukdomar, vabbande, flytt och annat privat. Så är det ju ibland.

Så vad tycker jag själv om träningen under november?

Det första som slår mig är att stegsnittet gått ner från knappt 15 000 steg/dag till lite drygt 11000 steg/dag. Det är ju såklart att backa väsentligt men det är ju fortfarande bättre än de drygt 7000 steg/dag som jag började med. Man kan ju se på staplarna att det är många dagar då jag i stort sätt inte rört mig alls. Allt över 10000 steg under en dag räknar jag som godkänd. Att det inte är så många sånna dagar i november har sin förklaring. Vab och dåligt mående själv. Jag har flera frånvarodagar från jobbet än närvarodagar i november. Det i kombination av mörkret har nog gjort att promenaderna fått stå tillbaka lite. Men med tanke på allt så är jag nog ändå lite nöjd. Eller i alla fall inte missnöjd. Det är ju det här som är vårat lags utmaningar. Att som ensamstående föräldrar eller i alla fall småbarnsföräldrar, kunna få allting att fungera. Vare sig man vill det eller inte så tar det ju faktiskt mycket tid att gå ut och gå.

Jag går hemifrån vid 05:00 och kommer hem strax efter 17:00. Det finns ingen tid att ta en milspromenad när jag kommit hem. Då är det dags för läxor, matlagning och gemenskap med barnen. Det är under de barnfria veckorna som jag skulle kunna få till det. Detta är någonting jag jobbar med att få till. I oktober gick det bra, i november inte riktigt lika bra. Det som känns skönt är ju att det inte enbart är pga latmasken som resultatet ser ut så här. Klappar mig själv på axeln för det.

Nu har vi gått in i december och för egen del så startar den med en jobbhelg. Det kan betyda tillräckligt många steg. Det kan också betyda väldigt mycket bussåkande och lite promenad. Visst är det spännande när vi inte styr över vardagsmotionen själva, utan att det ligger i någon annans händer! Med tanke på hur regnet öser ner här i Enköping så skulle jag gissa på mera buss än promenad men det återstår att se.

Lagmässigt så har vi ju en långpromenad inbokad den 7-8:e dec. Vi får se hur långt det blir. Som det ser ut nu så blir det bara jag och Mattias som går. Är det någon mera som känner för att haka på så hör av er. Vi går med utgångspunkt i Enköping. Sträcka och förväntad tid ute är inte bestämt än. Jag får kolla på det under helgen/veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s