Fylla jämnt

Nu kanske jag går ut med någonting som en i laget helst skulle hålla hemligt men eftersom jag är kass på roliga hemligheter så kommer det här.

Mattias har ordnat till det så bra att han kommer fylla 40 år den 28/6-19. Och ni vet väl alla vilket datum det är…! För er som inte vet så är det den dagen som startskottet för maratonmarschen är.

Detta betyder ju att jag inte har fria tyglar när det kommer till att ordna en överraskning eller liknande. Jag vet ju tex en lagledare (Moi😄) som kommer tycka att sömnen är extremt viktig innan loppet så allt vad skjuta salut mitt i natten eller annat firande som innebär att vi kommer till start trötta och slitna är ju bara att stryka.

Inte heller kan man direkt bjuda dit folk. Eller kan man det..? Man kanske kan bjuda dem några i taget vartefter banan. Haha, då kanske vi skaffar oss en hel drös med supportrar. Iofs med start den 29:e men det spelar väl ingen roll.

Kanske kan han få en VIP-inbjudan till gula soffan? Allt medan jag står en bit ifrån och filmar såklart. Sånt måste ju upp på bloggen. Mohahaha 😈😉

Eller om jag börjar skråla ja må han leva, tror ni att vi kan få ihop en liten kör med fotrallyentusiaster? Alla stämmor är tillåtna. Här är vi inte så knussliga.

Japp, det här tåls att tänka på ett tag. Och oj vilken lång tid jag har på mig.

Nej, jag vet ju att han inte vill fira på annat sätt än att gå maratonmarschen och det är ju inget fel med det. Jag hoppas att han får lite extra pepp pga födelsedagen och traskar sig så långt han bara orkar mot nästa jämna tal. Så skulle jag också vilja fira min 40årsdag. Den 7/3-2023 måste det väl bli. Blink blink tävlingsledningen. Dags att ordna med en vintervariant av MM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s