Maten på långpromenaden

Under senaste långpromenaden testade vi ingenting helt nytt att äta. Vi tog en annan smak av nudlarna. Biff denna gång. Mattias tyckte kycklingen var godare och jag tyckte nog att de var likvärdiga. Det vi var överens om är att det är en riktigt bra sak att ha med sig! Nudlarna kommer nog bli ett återkommande inslag på våra långpromenader.

Sedan hade vi med oss mackor. Det brukar vi ju ha men denna gång hade vi köpt tekakor med Gustafskorv. Oj så gott det var! Jag har ju blivit så trött på äggmackor. Detta var precis vad jag var sugen på. Lätt att äta och så gott! Det blir nog tekakor även nästa gång.

Torkade bondbönor med salt är också ett tips. Det är så himla gott och fyllt av nyttigheter och saltet behöver man ju lite extra av när man är ute och rör sig. De känns ju som ett bättre alternativ än chips men ska man gå 24 timmar så kanske den aspekten inte är aktuell.

Glögg och pepparkakor var ju väldans smaskigt i kylan. Även om det var jag som hade tagit med mig det så blir man ju lite extra glad och pepp när det togs fram. Kan hända att det kommer att bli glögg någon mera gång i vinter.

Sedan hade vi en del med oss som vi fick packa upp igen när vi kom hem. Bland annat chipsen och godiset.

Anne hon klarar sig långt på bara nötter och lite annat smått.

2 reaktioner på ”Maten på långpromenaden

  1. Mackan (fyndigt!)

    Måste bara tipsa om Polarkakor med mjukost, riktigt bra kombo och många smaker finns. Det är nåt som jag och matmor Ann alltid har i väskan när vi reser. Hon har många bra knep i bakfickan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s