Olika förutsättningar

Jag satt och funderade lite på hur olika förutsättningarna ser ut för oss inför lagpromenaden på lördag mot förra gången. Inte vet jag om allt är till det bättre, det får vi väl utvärdera efteråt.

Den största skillnaden för mig kommer att vara vakentiden före promenaden. Förra gången hade jag, pga barn med strulande sömn, varit vaken sedan 01 på natten. Det kändes ju lite när vi startade kl 21. Den här gången kommer vi starta mellan 18 och 19 och jag kommer ha möjlighet att sova eller i alla fall vila fram till kl 12. Jag är ju inte så bra på att fungera utan sömn. Det är ju rätt bra att ha med i beräkningen inför maratonmarschen. Min plan är att vara ledig några dagar innan så jag hinner ställa om dygnet till att vakna på em istället för tidigt på morgonen.

Skillnaden i näringsintag är väl att vi äter frukost och sedan julbord vid 14-tiden den här gången. Förra gången blev det ju en vanlig dag med frukost, lunch och pizzamiddag precis innan promenaden. Jag vet inte vilket alternativ som är bäst. Kanske spelar det ingen roll men jag ser fram emot att rulla fram lite efter julbordet.

Förra gången tror jag att temperaturen var runt 10 grader. Nu på lördag ska det vara ca -4 grader. Det kräver ju lite andra kläder. Mössa, vantar, ullstrumpor och tjockjackan. Jag tänkte gå i mina Hoka och inte i kängorna i alla fall. Förra gången jag gick långt så hade jag mina saucony så jag vill ge hokorna en chans innan det blir vinter och kängorna är ett måste.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ville ha fram med detta inlägg mera än att det ska bli intressant att se hur mycket jag påverkas av allt runt omkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s