Inbjudan

För en liten stund sedan blev vi medbjudna på en lång långpromenad i januari. Det är inga som någon av oss känner sedan tidigare, vilket gör det hela nästan ännu roligare! Tänk att maratonmarschen och kanske till viss del bloggen, gör att vi får träffa en massa nya härliga bekantskaper. Det är supertrevligt!

En tanke som slagit mig många gånger under det senaste året är just hur härliga alla ultraintresserade människor verkar vara. De jag har träffat är snälla, trevliga och goa. Kanske tävlingsinriktade men inte på bekostnad av sina medtävlanden. Man stöttar och hjälper varandra framåt. Hur ska jag beskriva det..? Jag får känslan av att det inom ultravärlden är utmaningen i sig på tävlingen som är det man eftersträvar. Inte att slå alla andra. Eller det finns såklart vinnarskallar även där men att man kanske tar hjälp och stöttning samt ger detsamma för att nå ända fram. Kanske har det även med det (oftast) lugnare tempot att göra. Man hinner prata med varandra. Kanske har det även med den långa tiden att göra. Haha man hinner prata länge och mycket med varandra. 😄

Ja inte vet jag anledningarna eller om jag kanske har fått helt fel känsla, men min upplevelse är verkligen att det är en mjukare, familjär känsla över ultratävlingar än andra löptävlingar jag varit med på.

2 reaktioner på ”Inbjudan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s