Lagpromenad #2

På lördag är det dags för lagpromenad nummer två. Vi kör samma sträcka som sist. Enköping till Uppsala. Det ser ut som vi blir en liten skara den här gången. 3/5 lagmedlemmar. Vi startar vid Enköpings station kl 18:00. Vi får väl räkna med 12 timmar även denna gång men jag hoppas och tror att vi kommer att komma längre på den tiden än sist. Förra gången höll vi ju inte tempot utan kände mest på sträckan.

Jag som är en planerare ut i fingerspetsarna, känner mig oerhört oförberedd den här gången. Igår såg jag att det ska bli -3 grader på natten. Hm, jag har egentligen ingen bra mellantjock jacka så jag får testa att gå med min supertjocka vinterjacka. Kruxet är att den är lite för kort. Jag skulle vilja ha en som går ner över låren. Nedtill blir det vanliga träningstights och långa ullstrumpor. Jag hoppas på att det inte blir så halt, utan att jag kommer kunna ha mina Hoka som planerat. Haha det var faktiskt det enda jag har planerat inför promenaden.

Vi kommer att ha ätit ordentligt vid start men jag skulle vilja testa nudlarna en gång till innan jag helt bestämmer mig för om de är någonting för marschen eller inte. Förutom det så vet jag inte riktigt vad jag ska testa i matväg heller. Det blir en spontaninhandling på fredag tror jag så får jag gå lite på känsla. Kanske hittar man någonting helt nytt i affären som man inte tänkt på tidigare.

Det ska i alla fall bli roligt att gå samma sträcka som tidigare! Ta lite revansch eftersom jag bröt ihop lite på slutet sist. Nu vet jag lite mera vad jag har att vänta och vilka förväntningar jag kan ha på mig själv.

Ett av de andra lagen från maratonmarschen ska också gå lagpromenad på lördag men med start tre timmar tidigare. Kanske blir det så att vi avslutar ungefär samtidigt. Hoppas de uppdaterar fb lite under natten så vi blir lite extra peppade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s