Sammanfattning av v.46

Då har det redan hunnit bli söndag igen och det är dags för att sammanfatta veckans träning.

img_4077-2

Anne: Den här veckan har det blivit mera pizza än träning. Det beror på att jag fått tillträde till mitt nya radhus. En del bodelningstrassel har också tagit av min tid. Men min kropp har ändå fått röra på sig och bära flyttkartonger och möbler.
Lyckades klämma in två morgonpass på gymmet då jag sprang 5 km på löpband vid båda tillfällena. Utöver detta har det blivit en långpromenad med en kompis och hennes hundar. Den var fem kilometer lång. Idag blev det gymmet och tre kilometer löpning på bandet och styrketräning.
Jag är så taggad inför nästa gruppträning. Positivt grupptryck är det som fungerar bäst för mig.

img_0929

Elin: Ja vad ska jag säga om den här träningsveckan..? Då runkeepern ballar ur ibland och tycker att jag går supersnabbt så har jag varit tvungen att dela upp vissa pass i två. Det har lett till att den visar att jag gått vid nio tillfällen, vilket inte riktigt stämmer. Jag har i alla fall lyckats skrapa ihop 47,6 km, vilket jag får vara nöjd med. Jag har vabbat hela veckan och ingen av oss har varit jättepigg direkt. Men det är ju ändå en bra ökning från förra veckans 30,7 km. Stegmässigt så har jag 11700 steg/dag. Det är ändå rätt ok med tanke på att två av dagarna tillbringats nästan uteslutande i soffan. Nu tar jag nya tag nästa vecka då jag är barnfri samt att vi har en lagpromenad inbokad. Jag längtar till det är dags!

Mattias: Det har inte blivit mycket mer än stretching och styrketräning den här veckan, ett par lunchpromenader och en fullbokad helg landar stegsnittet på ca 7500 om dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s