Villhöver

När man går in för någonting nytt så får man en anledning till att surfa runt efter saker som man kan behöva. I mitt fall så kanske det mera handlar om saker som jag villhöver just nu. Jag är ju inte i något jättestort behov av nya saker, men ibland är det ju så roligt att leta saker som man, om man tänker efter lite, verkligen kan fundera ut ett behov av.

Idag var jag och hämtade ut ett paket från stormberg. Ett paket med enbart villhöver-saker. En lättviktsjacka. Självklart villhöver man ju ha en lättviktsjacka till maratonmarschen. Varje gram räknas. Eller kan det vara så att det bara är en dum påhittad ursäkt för att kunna köpa en ny jacka med gott samvete? Den hade iaf kostat 1799:- och kostade nu 399:- Ett fynd, eller hur!?! Ett par mössor och långa ullstrumpor som kommer passa ypperligt under vinterns promenader låg också i paketet.

Jag funderar även på om jag kanske inte kan vara i behov av ett par springklänningar. De har två på rean. Tänkte att en sådan kanske kan vara ett bra alternativ att ha på sig om man som tjej behöver göra ett besök i diket. Jag har ju taxben så jag tror att jag kommer försöka hålla mig ifrån bajamaja-släpen så långt det går. Om man då har klänning eller kjol på sig så behöver man kanske inte vara rädd för att skrämma livet ur någon genom att flasha med sin bleka bakdel. Är det någon som testat om det underlättar kisseriet i buskagen?

Bäst att tillägga att jag lovat min äldsta dotter att inte visa mig utomhus dagtid med mössan nere till vänster. Den ser ut som en mössa för en baby fast i vuxenstorlek. Den ser lika knäpp ut som sockiplast i vuxenstorlek faktiskt. Men den var skön, billig och av ull så jag tänker använda den på nattliga långpromenader under vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s