Bansträckningen.

Nu är det ju inte klart än vad det blir för bansträckning på maratonmarschen nästa år. Jag hoppas ju på att de kör samma sträcka som tidigare år även sommaren -19 men jag förstår om den ändras för att underlätta allt det praktiska kring tävlingen och kanske minska behovet av funktionärer.

För mig, Elin, så följer den gamla bansträckningen mitt liv. Jag är född i Stockholm. Har släkt i Nykvarn och Mariefred. I Strängnäs sommarjobbade jag -03. Jag är uppvuxen i Eskilstuna. Har spenderat största delen av mina tonår på ridskolan i Torshälla. Västerås och IKEA, samt Kungsbyn har ju fått otaliga besök under åren. Nu bor jag i Enköping och efter det är man ju strax tillbaka till Stockholm igen. Haha, ett litet stenkast bara.

Det vore ju väldigt nostalgiskt att gå just den här sträckan! Jag tror faktiskt att jag kommer ta och gå den själv om det är så att bansträckningen blir annorlunda i sommar. Kanske ta en vecka under sommaren (om jag har en barnfri sådan), packa en barnvagn/joggingvagn lätt med det viktigaste och gå hela svängen runt. Är det någon här som skulle göra mig sällskap i sådant fall? Kan man planera för två långa promenader under samma sommar eller kommer jag vara sjukt less på att gå efter maratonmarchen? Eller det tror jag ju inte. Det verkar vara beroendeframkallande. Kikar man på startlistan så är det ju riktigt många som kommer tillbaka år efter år. Jag kan tänka mig att det kommer bli samma sak för min del. Eller kanske inte riktigt. Jag och Mattias var ju funktionärer i somras och det var ju jätteroligt! Jag skulle nog kunna tänka mig att gå vartannat år och vara funkis vartannat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s