Kändisfester

Haha, jag måste bara berätta en sak. Härom dagen satt jag och skrev någonting hit till bloggen. Barnen undrade vad jag höll på med. Jag har väl inte plockat fram datorn på över 1,5 år. Man använder ju mobilen till allting nu för tiden. Åtminstone gör jag det. Inte så konstigt att de funderade. Jag berättade att jag och mitt lag till maratonmarschen har gjort en blogg där vi ska skriva om våra promenader och funderingar kring tävlingen.
-JAAAAA! skrek de! Ni måste ju ha en youtubekanal också. Sedan kommer vi få gå på kändisfester och vi kommer bli jätterika.
-Hmm, alltså, jag tror inte att bloggen kommer att bli så pass populär att jag kommer bli bjuden på kändisfester. sa jag.
Barnen älskar ju att titta på youtubeklipp. Favoriterna är Jocke och Jonna, Tomu, David, King power och en massa flera.  De var så uppspelta för de trodde automatiskt att de skulle få gå på kändisfester med alla dessa youtubers, influensers eller vad man nu kallar dem för.
Så nu har bloggen gått från att vara någonting lättsamt där vi samlar våra tankar och funderingar kring gåendet till att vara någonting som måste generera tonvis med pengar och kändisfester. Hahaha, tror ni att den här mamman lyckas med det.

img_4145

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s