Gåband

Jag (Elin) har haft det lite bekymmersamt med att få till halvlånga promenader. Sådana som jag skulle behöva få till i stort sätt dagligen. Det går ju inte de veckorna då barnen är hos mig. Då vill vi ju spendera kvällarna tillsammans, äta mat, göra läxor osv. Ja, familjelivet, ni vet.
Istället för att dagligen känna mig stressad över det så har jag börjat titta lite på gåband de senaste veckorna. Tyvärr har jag ju en begränsad budget så att lägga ut flera tusenlappar på ett nytt var liksom inte aktuellt. Plötsligt ramlade jag över en annons där en person hade lagt ut et gåband med bud som startade på 2:- Hon hade fått ett bud på 10:- Jag har ju inte tålamod nog för att sitta och höja bud med ett par kronor i taget. Lade 150:- och sa att jag kunde hämta det direkt och jag fick det.
Vilket fynd! Jag är överlycklig! Nu ska det invigas i veckan. Det har hedersplatsen bredvid soffan. På så sätt kan jag titta på tvn medan jag går. Har du något förslag på en bra serie eller film att se så skriv det gärna i kommentaren nedan.

img_4131

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s